De Ondernemers week

U bent ondernemer en u heeft een goed lopende zaak. Toch gaat het niet zoals u het zou willen. Misschien heeft u het idee dat u steeds achter de feiten aanloopt, of dat u wel zou willen groeien maar dat u het organisatorisch niet voor elkaar krijgt. Waarschijnlijk heeft u bijna geen vrije tijd en uw partner én kinderen klagen misschien wel dat u altijd met uw werk bezig bent. Natuurlijk heeft u het er met mensen over gehad, maar de problemen en de uitdagingen van de dag slokken u zo op, dat u geen tijd hebt om uw lange termijn doelen te bepalen. Daardoor loop u continu achter de feiten en dat kost u onnodig veel tijd en energie.

De ondernemersweek is dan iets voor u! Want het Chinese spreekwoord zegt niet voor niets: geef een man een vis en hij heeft eten voor één dag. Leer een man vissen en hij heeft eten voor heel zijn leven. Dus in plaats dat u een consultantsbureau inhuurt kunt u na deze week zelf uw bedrijfsresultaten en uw privéleven verbeteren. Nu en in de toekomst heeft u zelf het heft weer in handen. Dus heeft u geen tijd voor deze ondernemersweek? Schrijf u dan snel in want dan is dit echt iets voor u!

In deze week van de ondernemer gaat u met andere ondernemers aan de slag. U gaat reflecteren waar u nu met uw bedrijf staat en waar u in de toekomst naartoe wilt. Uw leiderschapsstijl wordt onder de loep genomen en u krijgt handvatten om dit te verbeteren. Ook gaat u een proces optimalisatieslag maken zodat uw bedrijf nog effectiever gaat werken. U bent dus na deze week weer klaar voor de toekomst. Naast de inhoud van de werkweek zult u ook van de andere ondernemers veel leren. Tenslotte bent u de ervaringsdeskundigen. U wordt dus op verschillende manieren uitgedaagd.

De week van de ondernemer zal in Spanje plaatsvinden, vlak bij Alicante,. Dit doen we omdat we de ervaring hebben dat u dan veel beter los kunt komen van uw bedrijf. Door de afstand wordt u minder gestoord en krijgt u een heldere kijk op uw bedrijf. Natuurlijk krijgt u tijdens de werkweek genoeg gelegenheid om uw zaken thuis te regelen en om leuke dingen te doen in de zon. Daarnaast wordt u ook nog eens door de locatie en door een eerste klas kok dagelijks verwend. Hierdoor wordt u door niets en niemand afgeleid en blijft u gefocust op jouw idealen.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat betekent dat er een gedegen intake wordt afgenomen. Welke doelen wilt u nastreven, wat zijn uw problemen waar u een oplossing voor wilt hebben. Ook komen wij van Business-update met uw bedrijf kennismaken, zodat we tijdens de week beter bij uw bedrijf kunnen aansluiten. Voordat u naar Spanje vertrekt, maakt u een paar persoonlijkheids- en leiderschapstesten die u in de week gaat gebruiken.

Om de kennis en de inzichten te borgen wordt u na de week van de ondernemer twee keer gecoacht en is er een terugkom moment om uw ervaringen met uw oud- cursisten te delen.