Dorothé Keijzers

Coach, trainer en sensi-therapeut

info@business-update.nl
Dorothé is gespecialiseerd om mensen weer in hun kracht te zetten. Dit doet ze op een holistische manier. Lichaam en geest staan in verbinding en door aan beide te werken komt het leven weer in balans. De combinatie coaching en Sensi-therapie maakt haar uniek in haar vakgebied.

Ze is begonnen als leerkracht op een startende basisschool. Ze heeft alle groepen gedraaid en kent dus het vak van leerkracht als geen ander. Toen de school groter werd heeft ze de functie van Interne begeleidster (IB’er) op zich genomen. Daarin was ze verantwoordelijk voor de kinderen die leerproblemen hadden. Ook begeleidde ze docenten in velerlei klassensituaties. Daarna werd de stap gemaakt naar REC Chiron.
REC Chiron biedt begeleiding aan kinderen en jongeren met ernstige gedrag- en psychiatrische problemen in Zuid-Oost Brabant. Als ambulant begeleider (AB’er) begeleid ze leerkrachten die te maken hebben met deze leerlingen. Hierbij maakt ze vaak gebruik van SVIB (video analyse).

Als Psychosociaal trainer begeleidt ze groepen met interne sfeerproblemen. Ze is tevens NLP-Master Practitioner , NLsPel therapeut- en Matrixcoach, hierbij werkt ze oplossingsgericht met kinderen die niet lekker in hun vel zitten, klagen over een vol hoofd, angsten, blokkades hebben enz.

Ze verzorgt ook trainingen “Observeren met de camera”, die gegeven wordt aan IB’ers en AB’ers. Ze is mede verantwoordelijk voor het beheer van de orthotheek en de aanschaf van de nieuwste (begeleidings)materialen op het gebied van autisme, ADHD enz. Daarbij geeft ze advies aan scholen over de aanschaf van materialen. Naast haar werk heeft zij een eigen bureau, Cosens, waar ze als coach/therapeut voor Lupa Trainingen werkt. Ze heeft een holistische kijk op veranderwerk waarin lichaam en geest met elkaar verbonden zijn. Als Sensi-therapeut weet zij vanuit de lichamelijke kant een probleem te benaderen.