Ivo Geurts

Consultant, trainer en coach

info@business-update.nl

Daarnaast is hij eigenaar van Talent8. Hij is gespecialiseerd in assessment- en outplacement-trajecten. Ivo heeft jaren ervaring in profit en non-profit organisaties waarin hij medewerkers in hun kracht en passie zet.

Na afronding van mijn HEAO opleiding kwam ik in het HR-vak terecht. In de avonduren verdiepte ik me in mijn studie A&O psychologie. In mijn ruim twintig jaar lange loopbaan als adviseur, accountmanager, docent en consultant heb ik altijd raakvlakken met het HR-vak gehouden. Ervaring heb ik opgedaan bij profit- en non-profit organisaties, klein en groot.

Eén van mijn grootste uitdagingen was het vinden van werkzaamheden die mij het beste passen, waarvan ik energie krijg en die me voldoening schenken. Vanuit deze bril kijk ik ook naar onze klanten. De zoektocht naar passie in het werk is er een van vallen en opstaan, van ervaren en reflectie.

Ik help kandidaten om positief-kritisch naar zich zelf te kijken en vanuit dit punt groei te realiseren vanuit mijn rol als assessor, coach of adviseur. Organisaties worden steeds actiever in het stimuleren van talenten van medewerkers. Van de medewerkers wordt daarbij verwacht dat zij regie over hun eigen loopbaan nemen. Ik zie het als uitdaging om dit proces te faciliteren en vooral te stimuleren.