Management coaching

Een bedrijf of afdeling leiden is één! Het geheel vertalen naar een goed lopende organisatie is weer een heel ander verhaal. U hebt ‘verstand van zaken’, maar er zijn continue (externe) factoren die een negatieve invloed hebben op het geheel. En u krijgt langzaam het gevoel dat u de grip verliest, dat het allemaal veel beter kan, en dat u er eigenlijk maar alleen voor staat, … en dan komt de vraag: Wat doe ik verkeerd?

Manager en/of ondernemer?

U bent manager (en wellicht ook ondernemer) en u loopt al een tijdje tegen diverse (interne) problemen aan. U werkt dag en nacht en alle druk ligt op uw schouders. U hebt inmiddels zoveel te regelen en te managen, dat u bijna ten onder lijkt te gaan aan uw eigen succes. Het ontbreekt u aan tijd en/of middelen om zelfs uw medewerkers goed aan te sturen … en u hebt geen enkel (gelijkwaardig) klankbord! … En nu?

Executive coaching

De oplossing is niet zo ver weg! Via het inkaderen van de concrete problemen kunnen we, via coaching sessies de oplossingen voor u zichtbaar maken, zodat u in staat bent om ook toekomstige problemen zelfstandig het hoofd te bieden. Het resultaat:

  • U wordt een rustige leider
  • U hebt meer tijd om te ondernemen of te managen
  • Uw organisatie werkt efficiënter en zelfstandiger
  • Uw medewerkers hebben veel meer werkplezier
  • Dus minder ziekteverzuim

De coach van Businessupdate heeft, als manager zelf, erg veel  ervaring in de praktijk opgedaan en verzorgt al jaren managementtrainingen door heel Nederland. Dus naast het coachen kan hij ook met u sparren, meedenken en adviseren.