ORGANISATIEVERBETERING?

Waar begin ik?

Uw bedrijf of organisatie groeit gestaag, uw beleid wordt regelmatig bijgesteld naar bijvoorbeeld de economische omstandigheden en nieuwe mogelijkheden in een voor u veranderende markt! Ook het personeelsbestand wordt hieraan aangepast en medewerkers groeien door naar nieuwe functies. …

En toch loopt het niet meer zoals u het graag zou zien! Of misschien groeit de organisatie juist niet meer, de omzet gaat omlaag, goede medewerkers gaan weg en de mindere blijven over. De klanten lopen weg en u zit met de handen in het haar. Veel werken en weinig slapen. Uw partner heeft u al een paar keer gewaarschuwd dat het zo niet veel langer door kan gaan! Wat nu? Het zijn maar een paar voorbeelden die we in de praktijk tegenkomen. Maar waar zit de oplossing?

Organisatie-advies
Voldoet uw organisatiestructuur of organisatiecultuur niet meer aan de huidige tijd, dan is het raadzaam om contact met ons op te nemen. Wij kunnen u dan helpen met ons advies, interim management, coaching en trainingen. Zoals u ziet bieden wij meer dan alleen advies. Door een totaalpakket aan te bieden, kunnen wij de hele organisatie meenemen in de nodige verandering. Ook doen we het samen met u. Want wie heeft er nu een betere kijk op uw branche dan u?

Onze consultants zijn Arbeid en Organisatie Psychologen en hebben een bedrijfskundige achtergrond. Dat is volgens ons een unieke combinatie wat zorgt voor een frisse kijk op wat er met uw een organisatie mogelijk is. Daarnaast hebben zij hun sporen verdient in verschillende verandertrajecten. Niet alleen als consultant maar ook als leidinggevende in verschillende bedrijven en organisaties. Zorg, gemeentes, onderwijs, MKB en multinationals zijn organisaties waar wij veel kennis van en ervaring mee hebben.

Business-update Training bedrijfs-advies